The Laser Lab ijmuiden  

  

Hydra Aqua Facial

Wat is een HydraFacial behandeling? Dit is een behandeling die bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes en grove huidstructuur.  De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat.  

Tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Want elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen een mooi zichtbaar en voelbaar resultaat. Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen! 

Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor een enzymenmasker met glycolzuur. Deze zorgt ervoor dat de dode huidcellen losgeweekt worden van elkaar. 
Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al wat losser.  Daarna zuigen we met de tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken. We maken de poriën leeg,maar tegelijkertijd gaan we de huid hydrateren. Als je de Hydra Aqua Facial behandeling elke 4 weken herhaalt dan zul je zien dat we meer en dieper de poriën kunnen zuiveren maar ook dat ze minder snel terug komen. We zien zelfs dat de poriën fijner worden dankzij de gezonde celvernieuwing.

De afsluiting
De huid is nu goed verzadigd en super schoon zodat we nu alleen nog de huid goed moeten beschermen voor de buitenlucht. Hiervoor gebruiken we een creme met spf 50 en een serum met antioxidanten. 


Hydra Aqua Facial 80,-  45 minuten
Hydra Aqua Facial met fruitzuur of chemische peeling 140,- 60 minuten

E-mailen
Bellen
Map